Chat eller ring helt anonymt

mandag og torsdag 18.00 - 21.00

42 90 90 14

I MandSnak taler vi om stort og småt. I et samfund, hvor stress, ensomhed og stigende forventninger påvirker os alle, er vi mange, der ikke får talt sammen. Det ønsker vi at råde bod på. Alle mennesker oplever fra tid til anden at føle sig alene, nedtrykt eller endda afskåret fra deres omgivelser. Når den følelse indtræffer, er det godt at få tankerne ud i et rum hvor der ikke er nogen der dømmer en og hvor man 100 % kan blive mødt med forståelse. For hvis man ikke ved, hvad man skal stille op kommer mange til at lukke venner og familie ude og isolere sig fra omgivelserne. Derfor har vi gjort det muligt for dig at ringe eller chatte anonymt med os - vi kender en del til de små og store udfordringer, man kan have og måske er løsningen tættere på end du tror.MandSnak er en forebyggende indsats med fokus på unge mænds psyko-sociale trivsel.

MandSnak er drevet af organisationen DareGender

“ Det er svært i skolen ”

“jeg har delt nøgenbilleder uden samtykke - hvad gør jeg? “

“Jeg savner min ex”

“er min krop rigtig? ”

“jeg synes det er svært at flirte ”

 DET SIGER VORES RÅDGIVERE:

“For mig er den gode rådgivning undersøgende Ved meget simpelt at spørge ind til rådsøgers historie. Hvert svar afføder nye spørgsmål, og svarene giver en indsigt i de handlemuligheder vi har som individer i vores specifikke situation. Det ender altid med mere selvindsigt”

(Andreas, tidligere rådgiver @mandsnaK)

“Som rådgiver stiller jeg aldrig krav om hvad samtalen skal indeholde, eller hvor den skal bære hen. Den udvikler sig af sig selv med input fra os begge, og i sidste ende er vi også begge meget klogere på, hvad der var vigtigt at tale om, og hvad næste skridt kunne være”

(HElene, rådgiver @mandsnak)