Månedsmøde i MandSnak Aarhus: Køn og ekstremisme
Jun
3
9:00 PM21:00

Månedsmøde i MandSnak Aarhus: Køn og ekstremisme

Næste månedsmøde i MandSnak Aarhus løber af stablen 3. juni. Til mødet kommer Loke Bisbjerg Nielsen, DareGenders forperson. Loke har beskæftiget sig meget med, hvilken rolle køn spiller i forhold til ekstremisme og radikalisering.
Loke giver en generel introduktion til, hvorfor han mener, at det er vigtigt at se på ekstremisme og vold fra et kønsperspektiv. Vi vil altså se på spørgsmål som: Hvilken rolle spiller køn i vold og voldelige grupperinger? Er det en ny tendens, at køn fylder meget, og hvorfor ser vi det nu? Og hvorfor snakker vi ikke mere om kønnede dimensioner af radikalisering?

Vi glæder os til at høre Lokes oplæg og til at høre jeres inputs!

Denne gang foregår månedsmødet oven i købet på Kvindemuseet i hjertet af Aarhus, hvor vi har fået lov til at låne deres museotek.

Link til vores interne frivilliggruppe i Aarhus: https://www.facebook.com/groups/583114015528450/

Kontakt: Frivilligkoordinator Therese Vestergaard tvj@daregender.dk

View Event →
MandSnak på Men's Health Week 2019
Jun
4
9:00 AM09:00

MandSnak på Men's Health Week 2019

Mens Health Week 2019 - uge 24

Årets tema 2019, sætter fokus på Mænds Sundhed i Fællesskaber og Naturen. 

Om baggrunden
Der er sket og sker rigtig meget og rigtig meget godt for mænds sundhed på græsrodsplan de seneste år. I kommuner, i frivillige organisationer, i medierne, i litteratur, i efteruddannelser og til dels forskning. MEN alt for mange af dem er midlertidige og sporadiske, fordi der ikke er nogen særlig opbakning på politisk plan – hverken fra regering og folketing eller fra kommuner eller regioner. 

Derfor er det målet med temaet for Men’s Health Week 2019 - Mænds Sundhed i Fællesskaber og Naturen – at alle med interesse for at gøre en forskel for mænds sundhed laver sammenhængende og systematiske strategier for bedre sundhed for mænd, som inkluderer og giver retning til de mange gode initiativer der er derude.  

Deltag
Alle kan blive partnere i Men’s Health Week 2019 og dermed få andel i materialer, tilgang til ressourcer og informationer, der kan styrke sundhedsindsatsen: Kontakt Forum for Mænds Sundhed v/ Mie Møller Nielsen, mie.moeller.nielsen.02@regionh.dk eller 20301589

View Event →

MÅNEDSMØDE FOR FRIVILLIGE I MANDSNAK
May
13
5:00 PM17:00

MÅNEDSMØDE FOR FRIVILLIGE I MANDSNAK

Arrangementet er for de frivillige som er tilknyttet MandSnak KBH.
Hvis du er interesseret i at blive frivillig i MandSnak er du meget velkommen til at komme med og få en intro til vores aktiviteter. Vi glæder os til at møde dig!

Du finder MandSnak KBH frivilliggruppen her: https://www.facebook.com/groups/623754544685953/

Kontakt Piv la cour for mere info: plc@daregender.dk

View Event →
Månedsmøde i MandSnak Aarhus: Dialog mod Vold
Apr
30
5:00 PM17:00

Månedsmøde i MandSnak Aarhus: Dialog mod Vold

Aprils månedsmøde i MandSnak Aarhus løber af stablen 30. april. Her har vi inviteret Sofie Munch Terkelsen fra Dialog mod Vold. Sofie vil holde et oplæg omkring, hvilke problemstillinger der er for særligt mænd i forhold til vold; herunder hvorvidt der er en sammenhæng mellem problemer med at tale om følelser og aggressiv adfærd; hvad det gør ved ens maskulinitet at slå på dem, man elsker; og hvad gør man, hvis man er vidne til et slagsmål i nattelivet.

Vi glæder os til at høre hendes oplæg og til at høre jeres inputs!

Link til vores interne frivilliggruppe i Aarhus: https://www.facebook.com/groups/583114015528450/

Kontakt: Frivilligkoordinator Therese Vestergaard tvj@daregender.dk

View Event →
FILMSCREENING 'THE MASK YOU LIVE IN'  (KBH)
Apr
23
7:00 PM19:00

FILMSCREENING 'THE MASK YOU LIVE IN' (KBH)

Denne dokumentar belyser hvad det vil sige at være mand i det Amerikanske samfund hvor definitionen af maskulinitet kan være utrolig snæver. Instruktøren Jennifer Siebel Newsom mener at de begrænsende og stereotype forventninger vi har til hvordan mænd skal være mænd, er skadende for både mænd selv, deres relationer og samfundet.

Filmen varer 1,5 time og introduceres af MandSnaks programleder Piv la Cour som også faciliterer en kort diskussion efter filmen.

Arrangementet er gratis for DareGender/MandSnaks medlemmer og frivillige.

For andre er entré 20 kr.
Du kan melde dig ind her: http://www.daregender.dk/medlemskab

Filmen vises på 4.sal

View Event →