Back to All Events

MandSnak på Men's Health Week 2019

  • 3F 4 Kampmannsgade København, 1790 Denmark (map)

Mens Health Week 2019 - uge 24

Årets tema 2019, sætter fokus på Mænds Sundhed i Fællesskaber og Naturen. 

Om baggrunden
Der er sket og sker rigtig meget og rigtig meget godt for mænds sundhed på græsrodsplan de seneste år. I kommuner, i frivillige organisationer, i medierne, i litteratur, i efteruddannelser og til dels forskning. MEN alt for mange af dem er midlertidige og sporadiske, fordi der ikke er nogen særlig opbakning på politisk plan – hverken fra regering og folketing eller fra kommuner eller regioner. 

Derfor er det målet med temaet for Men’s Health Week 2019 - Mænds Sundhed i Fællesskaber og Naturen – at alle med interesse for at gøre en forskel for mænds sundhed laver sammenhængende og systematiske strategier for bedre sundhed for mænd, som inkluderer og giver retning til de mange gode initiativer der er derude.  

Deltag
Alle kan blive partnere i Men’s Health Week 2019 og dermed få andel i materialer, tilgang til ressourcer og informationer, der kan styrke sundhedsindsatsen: Kontakt Forum for Mænds Sundhed v/ Mie Møller Nielsen, mie.moeller.nielsen.02@regionh.dk eller 20301589