BLIV FRIVILLIG PÅ ROSKILDE FESTIVAL

DareGenders rådgivning MandSnak deltager endnu engang i Orange Together på Roskilde Festival, og du kan være med som frivillig!

Orange Together er en indsats, der via dialog og samtale på festivalen forebygger krænkende adfærd ved hjælp af respekt for fællesskabet og ved fejring af frirummet. MandSnak deltager på festivalen sammen med 5 andre organisationer.

MandSnak er et tiltag under DareGender med fokus på unge mænds trivsel. Vi arbejder ud fra et kønnet perspektiv med fokus på, hvordan maskulinitetsidealet påvirker mænd. Vi finder det vigtigt at rette blikket mod mændene for at forstå, hvordan de har det med maskulinitet hos dem selv og i deres tætte og fjerne relationer

Arbejdet består i 4 vagter af 4 timers varighed, hvor du sammen med 1-2 andre MandSnak-frivillige går rundt i campingområderne på Roskilde Festival og opsøger gæsterne i deres camps. Sammen med gæsterne spiller vi dialogspillet, som ligger op til en dialog om grænser, respekt og fællesskab.

Spillet er udviklet gennem et samarbejde mellem Roskilde Festival og en række organisationer, heriblandt os. Spillet minder mest af alt om ’Det Dårlige Selskab’ eller ’Cards Against Humanity’. Kortene handler om scenarier relateret til natteliv, flirteri, sex, grænser, gråzoner og de forvirringer, emnerne kan skabe.

Du er mellem 18 -28 år

Vi forventer, at du har mod på at tage kontakt til de festivalglade mennesker på pladsen og tør stille spørgsmålstegn ved deres holdninger og udtalelser. Derudover er det en forudsætning, at du kan deltage på uddannelsesdagen for frivillige lørdag den 22. juni 2019 og en eftermiddag i uge 25.

Ansøg ved at sende en video på 1-4 minutter til plc@daregender.dk og rhm@daregender.dk via WeTransfer, hvor du fortæller om dig selv:

-          Hvem er du? Hvad er din baggrund?

-          Har du været på Roskilde Festival før? Har du erfaring med frivilligarbejde på RF eller andre festivaler?

-          Hvad er din motivation for at være frivillig med MandSnak? Hvorfor synes du, denne indsats er spændende/relevant/meningsgivende?

-          Har du erfaring med dialogarbejde? Eller har du før arbejdet med ligestilling, grænser og maskulinitet?  

Spørgsmål om arbejdet kan du sende til Piv på plc@daregender.dk. Vi håber, du søger dette frivilligjob for at arbejde med emnet og ønsker at gøre en forskel indenfor emnet. Derfor er det vigtigt for os, at du henvender dig, hvis du vil have uddybet noget om arbejdet.

Deadline for ansøgning: 31. maj 2019

Du kan forvente svar senest 7. juni 2019