MandSnak er telefonrådgivning for unge mænd i alderen 15-25 år. Vi arbejder frem mod at skabe sunde fællesskaber for unge mænd og rådgiver om de små og store ting. Vi ønsker at skabe et frirum, hvor man kan få rådgivning, få svar på spørgsmål og har mulighed for at få et nyt perspektiv på tingene.

Baggrunden for oprettelsen af telefonrådgivningen er, at der trods behov, ikke findes lignende tilbud til målgruppen i Danmark. MandSnak er en forebyggende indsats med fokus på unge mænds trivsel.

For kontakt til projektleder skriv til info@mandsnak.dk

MandSnak er drevet af DareGender.


“For mig er den gode rådgivning undersøgende Ved meget simpelt at spørge ind til rådsøgers historie. Hvert svar afføder nye spørgsmål, og svarene giver en indsigt i de handlemuligheder vi har som individer i vores specifikke situation. Det ender altid med mere selvindsigt”

(Andreas, tidligere rådgiver @mandsnak)

 

 

“Som rådgiver stiller jeg aldrig krav om hvad samtalen skal indeholde, eller hvor den skal bære hen. Den udvikler sig af sig selv med input fra os begge, og i sidste ende er vi også begge meget klogere på, hvad der var vigtigt at tale om, og hvad næste skridt kunne være”

(HElene, rådgiver @mandsnak)