RING MANDAG OG TORSDAG

18.00 - 21.00: 42 90 90 14

I MandSnak taler vi om stort og småt. I et samfund, hvor stress, ensomhed og stigende forventninger påvirker os alle, er vi mange, der ikke får talt sammen. Det ønsker vi at råde bod på. Alle mennesker oplever fra tid til anden at føle sig alene, nedtrykt eller endda afskåret fra deres omgivelser. Når den følelse indtræffer, er mænd ikke altid så gode til at forholde sig til, hvad man skal stille op. Mange unge mænd kommer derfor til at lukke venner og familie ude og isolere sig fra omgivelserne. Derfor har vi lavet et fællesskab i MandSnak, hvor man kan ringe ind og tale med folk, der kender til de små og store udfordringer, man kan have.

Ring til os og få en snak

DET SIGER VORES RÅDGIVERE:

 “For mig er den gode rådgivning undersøgende Ved meget simpelt at spørge ind til rådsøgers historie. Hvert svar afføder nye spørgsmål, og svarene giver en indsigt i de handlemuligheder vi har som individer i vores specifikke situation. Det ender altid med mere selvindsigt”

(Andreas, tidligere rådgiver @mandsnaK)

“Som rådgiver stiller jeg aldrig krav om hvad samtalen skal indeholde, eller hvor den skal bære hen. Den udvikler sig af sig selv med input fra os begge, og i sidste ende er vi også begge meget klogere på, hvad der var vigtigt at tale om, og hvad næste skridt kunne være”

(HElene, rådgiver @mandsnak)

Baggrunden for oprettelsen af telefonrådgivningen er, at der trods behov, ikke findes lignende tilbud til målgruppen i Danmark. MandSnak er en forebyggende indsats med fokus på unge mænds trivsel.